Villa Blanca

Villa Blanca ligt op Lanzarote, één van de Canarische Eilanden. Lanzarote is een typisch voorbeeld van een vulkaaneiland.

Uw reisspecialist
Kies een reisspecialist Contact Boek direct of vraag offerte aan

Villa Blanca ligt op Lanzarote, één van de Canarische Eilanden. Lanzarote is een typisch voorbeeld van een vulkaaneiland. Er bevinden zich meer dan 300 kraters op het eiland. Lanzarote is het meest oostelijk gelegen eiland van de Canarische eilanden. Het ligt ca. 115km van Afrika, in de Atlantische Oceaan en is ongeveer 795km². Het eiland is circa 60km lang en max. 21km breed.

  Het eiland:
  De vulkanen van Lanzarote vormen tezamen een uniek landschap. Het eiland is bedekt met verschillende kleuren lava die in het Nationale natuurpark Timanfaya te zien zijn. De mens en het landschap zijn er in geslaagd zich op elkaar in te stellen waardoor er een harmonie is ontstaan tussen de architectuur en de landbouw.

  Doordat Lanzarote lavagrond heeft, krijgt de witte wijn een unieke smaak. In het binnenland vindt u vele druivenranken en wijnfinca’s. U kunt hier zelf heen rijden of een excursie met Guido regelen, zodat u de wijn kunt proeven.

  Taal:
  Spaans is de officiële taal op de Canarische Eilanden. Doordat er veel Engelsen en Duitse toeristen komen op Lanzarote spreekt men ook wel Engels of Duits.

  Munteenheid:
  Doordat de Canarische eilanden een provincie van Spanje zijn, kunt u gewoon betalen met de Euro.
  Met bijna iedere pinpas kunt u geld opnemen. Creditcards worden ook geaccepteerd, met uitzondering van kleine winkeltjes en restaurants.
  De pinautomaat is in Mala Guatiza.

  Tijdverschil:
  Op Lanzarote is het 1 uur vroeger dan in Nederland. Dit geldt zowel voor de wintertijd als voor de zomertijd.

  Klimaat:
  De Canarische Eilanden worden ook wel de eilanden van de “eeuwige lente ”genoemd, omdat de tempratuur eigenlijk het hele jaar door gelijk blijft. Er is dan ook sprake van een subtropisch klimaat. Lanzarote is het vrijwel hele jaar aangenaam. In de zomer kunnen er bij een oosten of zuidoosten wind hete dagen voorkomen die veroorzaakt worden door hitte uit Afrika.

   Klimaattabel Lanzarote
  jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
   Gemiddelde temperatuur 21 21 21 22 23 24 25 26 26 25 23 22
   Gemiddeld aantal uren zon per dag 6 7 8 9 9 10 11 12 10 8 7 6
   Gemiddeld aantal dagen neerslag 5 4 3 2 1 0 0 0 1 3 4 5
   Gemiddelde temperatuur zeewater 17 17 18 18 19 20 21 22 23 22 20 18

   

   

   

   

  Faciliteiten & Ontspanning:

  Faciliteiten:
  U kunt gebruik maken van het hele complex waaronder:
  – Diverse restaurants waaronder een tapas bar.
  –  Eetcafé/Pub.
  – Boetiek.
  – Eenvoudige supermarkt(dagelijks een paar uur geopend).

  Ontspanning:
  – Zwembad.
  – Snorkelen in zee.
  – Volleybal.

  Vlakbij Villa Blanca ligt een natuurlijk bekken met een doorgang naar zee, met vloed kunt u hierin heerlijk zwemmen. Het kalme water hierin is ook geschikt voor kinderen.

   Bijzonderheden:
  U dient de woning tijdens uw verblijf zelf schoon te houden.
  – U wordt ontvangen door onze vertegenwoordiger Gert, hij spreekt Duits en Spaans.
  – Het onverwarmde zwembad is gevuld met kraanwater. Op Lanzarote maakt men veelal gebruik van een zouttechniek in plaats van chloor.
  – Boeken en spelletjes zijn aanwezig.
  – Doordat Lanzarote lavagrond heeft, krijgt de witte wijn een unieke smaak. In het binnenland vindt u vele druivenranken en wijnfinca’s. U kunt hier zelf heen rijden of een excursie met Guido regelen, zodat u de wijn kunt proeven.

  Vluchtinformatie:
  Het is ongeveer 4,5 uur vliegen naar Lanzarote. Wij kunnen vluchten voor u boeken. Wij bemiddelen voor Transavia en TuiFly.

  Autohuur:
  Wij adviseren u een auto te huren, als u iets van het eiland wilt zien. Wij bemiddelen voor Auto’s Guayre en Sunny Cars.
  Wij kunnen huurauto met Auto’s Guayre regelen op de luchthaven, op het complex en in Playa Blanca waar de boot vertrekt naar Fuerteventura. U kunt op deze manier uw verblijf combineren met Infiniti in Corralejo op Fuerteventura.

  Transfer:
  Mocht u liever transfer willen, dan kunnen wij die voor u regelen. Prijs voor een retour is ongeveer € 90.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

  Villa Blanca is ook een onderdeel van Charco del Palo. Het is gesitueerd op ca. 75 meter van Charco Natural en van de zee.  Ondanks de rotsachtige kust bij Charco del Palo, kan men er goed in zee zwemmen. Er is een zgn. “apenrots”, waarop u heerlijk kunt zonnen. Via een trapje kunt u in zee zwemmen. Er is ook een zwembassin gecreeërd, de “natural pool”.

  Villa Blanca heeft 5 appartementen, waarvan 4 voor de verhuur, op nummer 5 woont onze vertegenwoordiger Gert Klamerek.

  Villa Blanca Normaal, appartementen nrs. 2, 3 en 4
  Drie appartementen bestaan uit een gezellige woonkamer met Sat TV (Duits), open keuken met koelkast, 4-pits kookplaat en een koffiezetapparaat. De appartementen hebben twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet. Ieder appartement heeft een terras met tuinmeubilair.

  Villa Blanca groot, appartement nr.1 
  Dit is een erg ruim appartement met 2 slaapkamers en 2 woongedeeltes, waarvan één ruime woonkamer met LCD Sat. TV met de Nederlandse zenders Nederland 1, 2 en 3, RTL4, 5 en 7, SBS 6 en vele Duitse en Engelse zenders. De tweede woongedeelte doet dienst als serre met uitzicht over zwembad en zee. De keuken van dit appartement is ook groot en heeft een eethoek. De keuken is uitgerust met een 4-pits electrische kookplaat, oven, 1 grote koelkast met vriesvak, toaster, waterkoker, koffiezetapparaat en fondueset. De badkamer heeft 2 douches, een toilet en 2 wastafels. Er is ook een tweede toilet in dit appartement.

  Villa Blanca heeft voor de eigen gasten (en voor de gasten van Charco Natural nummer 6) een ommuurde tropische tuin met privé-zwembad en een buitendouche.

   

    Speciale aanbieding:
    28=20, 21=15 en 14=10 bij verblijf in de maanden juli en augustus 2023.

    Prijs per appartement per week:
    Op basis van logies.

    Verplichte toeslagen:
    Schoonmaakkosten per verblijf voor Villa Blanca normaal €50 (bij gebruik 2e slaapkamer €75) en voor Villa Blanca groot €60 (bij gebruik 2e slaapkamer €85).

    Optionele toeslagen:
    Wij kunnen een transfer aanbieden. De prijs is € 45 per enkele reis.

    Inclusief:
    Handdoeken, theedoeken, lakens, Nederlandse tv-zenders (Nederland 1, 2 en 3, RTL 4 en 5 en SBS 6) en gratis WIFI.

    Exclusief:
    Strandlakens.

    Annuleringsvoorwaarden:
    ANVR voorwaarden.

    PRIJZEN 2023

    TypePersonenPeriode
    01/01-31/12
    Villa Blanca Normaal1-2 personen455
    3-4 personen595
    Villa Blanca Groot1-2 personen560
    3-4 personen700

    Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. € 30 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Naturist2Go.NB: Naturist2Go rekent € 30 per ticket voor Corsica Ferries en E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle chartervluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

    LET OP: Bij lijndienstreizen (vliegtuig, boot (Jackpot-tarief), bus, etc.) kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Bij chartervluchten zijn de annuleringskosten 100% bij vertrek binnen 4 weken. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

    Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

    Prijs per appartement per week:
    Op basis van logies.

    Verplichte toeslagen:
    Schoonmaakkosten per verblijf voor Villa Blanca normaal €50 (bij gebruik 2e slaapkamer €75) en voor Villa Blanca groot €60 (bij gebruik 2e slaapkamer €85).

    Optionele toeslagen:
    Wij kunnen een transfer met Guido aanbieden. De prijs is € 45 per enkele reis.

    Inclusief:
    Handdoeken, theedoeken en lakens.

    EXTRA: TV zenders Nederland 1, 2 en 3, RTL 4 en 5 en SBS 6 zijn te krijgen op de televisie in Villa Blanca. Tevens heeft u in uw appartement gratis WIFI.

    Exclusief:
    Strandlakens.

    Annuleringsvoorwaarden:
    ANVR voorwaarden.

    Villa Blanca in Charco del Palo, Mala, Lanzarote.

    Villa Blanca groot
     Nummer 1, circa 85 m²
    Villa Blanca normaal
    Nummer 2, circa 50 m²
    Villa Blanca normaal
    Nummer 3, circa 45 m²
    Villa Blanca normaal
     Nummer 4, circa 45 m²

     

    [/one_half_last]