• Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Kefalonia Myrtos Beach
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club - Type 1A
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -
 • Vassaliki Naturist Club -

Vassaliki Naturist Club

Op Kefalonia ligt onze bestemming: Vassaliki Naturist Club. Vassaliki Naturist Club is een kleinschalig Resort en ligt aan de zuidwestkust.

Uw reisspecialist
Kies een reisspecialist Contact Boek direct of vraag offerte aan

Op Kefalonia ligt onze bestemming Vassaliki Naturist Club. Vassaliki Naturist Club is een kleinschalig Resort en ligt aan de zuidwestkust.

Circa 15 minuten rijden vanaf het vliegveld van Kefalonia en 12 minuten van de hoofdstad Argostoli. In deze stad kunt u diverse supermarkten, restaurants en winkeltjes vinden. Het wordt gerund door het jonge Engelse echtpaar Samantha en Mark.

Van alle Ionische eilanden is Kefalonia de grootste. Kefalonia ligt ten westen van het Griekse vasteland: vanaf het meest noordelijke eiland Corfu, die vlakbij Albanië ligt, tot aan Zakynthos die net zo ver als de Peloponnesos bij het Griekse vasteland reikt. Het eiland heeft een zeer ruige kust, is rijk aan weelderige groene landschappen en bergachtig. De hoogste berg is Mount Ainos. U kunt aldaar de vele dorpjes en steden bezoeken. Argostoli is de hoofdstad van Kefalonia. De unieke aantrekkingskracht dat Kefalonia steeds heeft, is te verklaren door zijn invloedrijke geschiedenis. De inwoners van Kefalonia hebben ook een turbulente en vaak een geweldadige periode van oorlog, armoede en aardbevingen meegemaakt.

Toiletsysteem:
Omdat de afvoerpijpen in Griekenland veel te smal zijn moet men toiletpapier, afval, sanitair e.d.
in de prullenbak deponeren. Indien men wel deze zaken in het toilet gooit,
kunnen er verstoppingen in het systeem plaatsvinden.

Taal:
Nieuwgrieks is de officiële taal op Kefalonia. Zowel Engels als Duits zijn ook verstaanbaar op dit eiland.

Munteenheid:
Griekenland maakt deel uit van de Europese Unie en u kunt hier ook met de Euro betalen.
Vrijwel alle pasjes om mee te pinnen worden geaccepteerd. Creditcards worden ook geaccepteerd.

Klimaat:
Kefalonia heeft een mediterraan klimaat. Het eiland biedt u een lange en warme zomer aan, waarbij de zee koel is, maar niet te koud is om eventueel te duiken. De zon schijnt de hele jaar door.

 Klimaattabel Kefalonia
apr mei jun jul aug sep okt
 Gemiddelde temperatuur 17 20 24 28 28 24 20
 Gemiddeld aantal uren zon per dag 8 10 12 13 12 11 8
 Gemiddelde temperatuur zeewater 17 18 21 25 26 24 22

 

 

 

 

Tijdverschil:
Op Kefalonia is het 1 uur later dan in Nederland.

 

Faciliteiten:
– Overdekt zitje met bar, waain een variatie van alcoholische dranken, frisdrank, warme en koude snacks en ijs verkrijgbaar zijn.
– Kluisjes in de kamer

Ontspanning:
– Zwembad
– Jacuzzi
– Bibliotheek

Tegen betaling:
– WIFI (bij de receptie)
– Strandlakenverhuur
– Duiken
– Massage
– Barbecue
– Groepsmaaltijd bij de taverna.

Vluchtinformatie:
Het is ongeveer 3 uur en 10 minuten vliegen naar Kefalonia. Wij bemiddelen voor Transavia vanaf Amsterdam Schiphol elke vrijdag.

Autohuur:
Wij adviseren u een auto te huren, als u iets van het eiland wilt zien. Wij bemiddelen voor Sunny Cars.

Transfer:
Mocht u liever transfer willen, dan kunnen wij die voor u regelen. Prijs voor enkele reis is € 35,- per taxi. Prijs voor retour is € 65,- per taxi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Alle appartementen zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een zitgedeelte, kookhoek, waarvan de meeste met een kleine oven, een koelkast met vriesgedeelte, kookplaat, TV met Griekse kanalen, aparte badkamer met douche en toilet, airco en een balkon of patio. Vanaf balkon is er zwembadzicht en beperkt zeezicht.

Type 1 / 2-4 personen
2-Kamerappartement met woonkamer met 2-persoonsslaapbank en slaapkamer met 2-persoonsbed (200x180cm).

Type 1A 
2 Appartementen op 1e verdieping. 2 Appartementen op begane grond met patio aan grasveld. 1 appartement is gesitueerd naast de receptie en heeft de slaapkamer boven (via wenteltrap) en een terras aan de zijkant.

Type 1B
2 Appartementen, deze zijn kleiner dan de andere appartementen en hebben een kitchenette i.p.v. een keuken.

Type 2 / 2-4 personen / familiekamer
Er is 1 echte familiekamer met 2 slaapkamers, waarvan 1 met 2-persoonsbed en 1 met 2 aparte bedden. Er zijn 2 badkamers en een extra grote woonkamer met open keuken. Mocht deze vol zijn dan worden de 2 aangrenzende studio’s (type 3A en 3B) als familiekamer verhuurd.

Type 3A / 1-2 personen
Deze 2 studio’s liggen op de 1e verdieping en hebben een woon/slaapkamer met 2 aparte bedden, kitchenette, badkamer. Deze kunnen verbonden worden tot een familiekamer.

Type 3B / 1-2 personen 
Op de 2e verdieping bevinden zich de 2 zolderstudio’s met schuin dak. Ze hebben een woon/slaapkamer met 2 aparte bedden. Gezamenlijk balkon maar ook een eigen balkon met meer privacy.

   Prijs per week:
   Op basis van logies.

   Verplichte toeslagen:
   Toeristenbelasting € 0,50 per kamer per dag.

   Optionele toeslagen:
   Excursies, welkomstpakket € 30,-, strandhanddoeken te huur voor € 8,- per verblijf of te koop. Extra linnen wissel € 15,-. Extra schoonmaak € 25,-.

   Inclusief:
   Handdoeken, lakens en eindschoonmaak.

   Prijzen zomer 2022

   TypePersonenPeriode
   29/04-21/10
   Type 1A One Bedroom2-4 personen980
   Type 1M Maisonette2-4 personen840
   Type 2A Two Bedroom4 personen1120
   Type 3A Studio2 personen840
   Type 3B Roof studio2 personen840

   Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. € 25 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Naturist2Go.NB: Naturist2Go rekent € 20 per ticket voor Corsica Ferries en E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle chartervluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

   LET OP: Bij lijndienstreizen (vliegtuig, boot (Jackpot-tarief), bus, etc.) kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Bij chartervluchten zijn de annuleringskosten 100% bij vertrek binnen 4 weken. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

   Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

    

   Type 1A
    2-kamer appartement
   Type 1B
   2-kamer appartement die iets kleiner is
   Type 2
   Familiekamer
   Type 3A
    Studio op 1e verdieping
   Type 3B
   Studio op zolder