• Ulika - Entree
 • Ulika - Mobilhome
 • Ulika - Mobilhome keuken
 • Ulika - Mobilhome met zeezicht
 • Ulika - Mobilhome
 • Ulika
 • Ulika - Strand
 • Ulika - Zwembad
 • Ulika

Ulika

 • Bestemming:
 • Reisduur (vanaf): 7 dagen
 • Prijs (vanaf): €434

Ulika ligt op een schiereiland, circa 8 kilometer van de gezellige stad Poreč. Dit is een stad vol cultuur, toerisme, sport en vermaak en met geuren en kleuren van vroegere tijden.

Ulika ligt op een schiereiland, circa 8 kilometer van de gezellige stad Poreč. Dit is een stad vol cultuur, toerisme, sport en vermaak en met geuren en kleuren van vroegere tijden.

Ulika is uniek door de vele eikenbomen die er op het terrein te vinden zijn. De camping heeft een kustlijn van circa 2,5 km en bestaat voornamelijk uit kiezel- en steenstranden en zonneplateaus.

Kroatië ligt aan de Adriatische Zee en grenst in het noorden aan Slovenië en Hongarije, in het oosten aan Servië en Montenegro en in het zuiden aan Bosnië-Herzegovina. Aan de overkant van de zee ligt Italië. De oppervlakte van Kroatië bedraagt 56.542 km². Dit is ongeveer net zo groot als België en Nederland samen.
Kroatië telt ongeveer 4.4 miljoen inwoners. De Kroaten zijn een zeer gastvrij volk. De ingetogenheid gekoppeld aan hun grote gastvrijheid zorgen ervoor dat een toerist zich thuis voelt in dit prachtige land. Maar naast gastvrij, vriendelijk en hulpvaardig, zijn Kroaten vooral een zeer trots volk.

Taal:
Naast het Kroatisch kunt u in de toeristische gebieden goed met Engels, Duits of Italiaans terecht. Langs de kust wordt met een dialect gesproken dat op het Venetiaans lijkt. De Kroatische taal hoort bij Slavische taalfamilie.

Munteenheid:
De officiële munteenheid van Kroatië is de kuna (kuna = 100 lipa’s). De meeste winkels accepteren ook euro’s.
Vreemde valuta kunnen worden gewisseld bij banken, wisselkantoren, postkantoren en de meeste reisbureaus, hotels en campings.
In grotere plaatsen kunt u bijna overal met Travellercheques en creditcards terecht. Ook ‘pinnen’ kan in de grotere plaatsen. Zorg altijd voor voldoende contant geld. In sommige gebieden zijn banken en postkantoren schaars.

Klimaat:
Kroatië is een zonnig land. De zon laat zich zo’n 2500 uren per jaar zien en de gemiddelde temperatuur in de zomer is 23 °C. In Kroatië bestaan twee klimaatzones; in het binnenland overheerst een continentaal klimaat, gedeeltelijk ook bergklimaat. In het binnenland zijn de winters streng en nat en de zomers heet en droog. In de bergen valt veel regen en sneeuw Het gebied langs de Adriatische kust heeft een aangenaam mediterraan klimaat met vele zonuren, droge warme zomers en milde natte winters.

 

 Klimaattabel Kroatië
apr mei jun jul aug sep okt
 Gemiddelde temperatuur 17 21 25 28 28 24 18
 Gemiddeld aantal uren zon per dag 6 7 8 10 9 7 5
 Gemiddeld aantal dagen neerslag 8 8 9 7 7 7 8

 

 

 

 

 

Faciliteiten:
– Restaurant, Grill, Pizzeria en bar
– Supermarkt, souvenir en kiosk
– Wasserij en WIFI tegen betaling

Ontspanning:
– Zoetwater-zwembad
– Beachvolleybal en voetbal
– Verschillende sportmogelijkheden zoals o.a. tafeltennis, tennis, minigolf en jeu de boules
– Watersporten tegen betaling
– Massages tegen betaling
– Kinderanimatie en workshops

Met eigen auto:
Vanaf Utrecht is het circa 1345 kilometer rijden naar Ulika.

Bus:
Vanaf het verzamelpunt Maarheerze is het circa 20 uur rijden naar Ulika.

Vluchtinformatie:
Het is ongeveer 2 uur vliegen naar Kroatië. Wij bemiddelen voor onder andere Croatia Airlines.

Autohuur:
Wij adviseren u een auto te huren, als u iets van Kroatië wilt zien. Wij bemiddelen voor Sunny Cars.

Transfer:
Mocht u liever transfer willen, dan kunnen wij die voor u regelen. Prijs voor enkele reis varieert tussen € 35,- en € 85,- per taxi.

Overige informatie: 
Parkeergeld is bij de prijs inbegrepen. Mocht u met de auto komen: Op de Oostenrijkse en de Sloveense snelwegen is het verplicht om een Autobahnvignet te hebben. Dit Oostenrijkse vignet is verkrijgbaar in Oostenrijk bij alle snelweggrensovergangen en in Nederland bij de ANWB. Het  Sloveense vignet is bij de grens verkrijgbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Ulika heeft mobilhomes die u kunt huren. U kunt alleen huren op basis van logies. De comfortabele mobilhomes hebben een overdekt terras, zeezicht en zijn slechts op 30 meter van het strand.

Mobilhome type 1 / circa 32 m² / 2-5 personen
Woonkamer met zithoek (slaapplaats voor 2 personen), goed uitgeruste keuken, Sat. TV, airco, slaapkamer met 2-persoonsbed, kinderkamer met stapelbed of 2 aparte bedden, 2 x douche/toilet. Als u met 2 personen hierin gaat, heeft u 1 slaapkamer en 1 badkamer minder.

   Prijs per week:
   Op basis van logies.

   Verplichte toeslagen ter plaatse te voldoen:
   Toeristenbelasting. Waarborg € 100,- dat u terugkrijgt bij correcte bewoning.

   Optionele toeslagen ter plaatse te voldoen: Parkeerplaats voor een 2e auto, ligplaats in de haven voor een boot. WIFI (gratis in 2 restaurants).

   Inclusief:
   Parkeergeld, lakens, handdoeken en eindschoonmaak.

   Exclusief:
   Theedoeken en strandlakens.

   Aankomst en vertrek dagen:
   Aankomsten dagelijks na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

   Prijzen zomer 2018

   TypePersonenPeriode    
   18/04-10/0511/05-17/0518/05-31/0501/06-14/0615/06-28/06
   Mobilhome Eden1-4 personen3855957358751015
   Mobilhome Bianca1-4 personen350525616700840
   Studio Eden1-2 personen315455575700735
   29/06-10/0811/08-24/0825/08-31/0801/09-07/0908/09-29/09
   Mobilhome Eden1-4 personen11551050840595560
   Mobilhome Bianca1-4 personen980910700490455
   Studio Eden1-2 personen840735630455420

   Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. € 25 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Naturist2Go.NB: Naturist2Go rekent € 20 per ticket voor Corsica Ferries en E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle chartervluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

   LET OP: Bij lijndienstreizen (vliegtuig, boot (Jackpot-tarief), bus, etc.) kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Bij chartervluchten zijn de annuleringskosten 100% bij vertrek binnen 4 weken. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

   Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

    

   Mobilhome
    Mobilhome, circa 32 m²