Infiniti

In 2003 opende Infiniti haar deuren voor naturisten. Dit maakt een combinatiereis van Lanzarote en Fuerteventura erg gemakkelijk. In het noordoosten van Fuerteventura vindt u eveneens uitgestrekte zandduinen waar u uren kan wandelen (aangekleed).

Uw reisspecialist
Kies een reisspecialist Contact Boek direct of vraag offerte aan

In 2003 opende Infiniti haar deuren voor naturisten. Dit maakt een combinatiereis van Lanzarote en Fuerteventura erg gemakkelijk. In het noordoosten van Fuerteventura vindt u eveneens uitgestrekte zandduinen waar u uren kan wandelen (aangekleed).

Fuerteventura is het langgerekte eiland tussen Lanzarote en Gran Canaria in. Corralejo is het plaatsje in het noorden waar de boot van Lanzarote aankomt. Lanzarote is slechts een half uur varen.

Infiniti is een combinatie van appartementen en villa’s in het badplaatsje Corralejo. Het strand in Corralejo heeft veel lavastenen, waardoor het fijner is om net buiten het doprp de auto te parkeren en te gaan naar het mooie zandstrand waar u ook naakt kunt recreëren.

Fuerteventura is één van de Spaanse eilanden gelegen tussen Lanzarote en Gran Canaria. Het eiland is 170 km lang en 5 km tot 30 km breed.

Het landschap van Fuerteventura is dor en ruig. In het noorden zijn kale heuvels, grote zandduinen en lage bergen.

Dit zijn veelal oude vulkanen. De zeer brede en kilometers lange zandstranden zijn voornamelijk gelegen in het zuidoosten van het eiland.
Het enige groen bevindt zich in een vallei met palmbomen, cactussen en kleinschalige tuinbouw centraal op het eiland.

Bijzonder van dit eiland is dat er geen officiële naturisten stranden zijn. Op ieder strand wordt het wel gedoogd. Mensen met zwemkleding en naturisten liggen dan ook door elkaar heen.

Taal:
Spaans is de officiële taal op de Canarische eilanden. Doordat er veel Engelsen en Duitse toeristen komen op Fuerteventura spreekt men ook wel Engels of Duits.

Munteenheid:
Doordat de Canarische eilanden een provincie van Spanje zijn, kunt u gewoon betalen met de Euro.
Vrijwel alle pasjes om mee te pinnen worden geaccepteerd. Creditcards worden ook geaccepteerd.

Klimaat:
Op de Canarische eilanden word het klimaat vaak omschreven als de “eeuwige lente”. Dit omdat de temperatuur eigenlijk het hele jaar door gelijk blijft. Er is dan ook sprake van een subtropisch klimaat.
Op Fuerteventura staat er echter wat meer wind als op de andere eilanden.

Tijdverschil:
Op Fuerteventura is het 1 uur vroeger dan in Nederland.

 Klimaattabel Fuerteventura
jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
 Gemiddelde temperatuur 20 19 20 21 22 23 24 25 25 24 22 21
 Gemiddeld aantal uren zon per dag 6 7 8 9 9 10 11 12 10 8 7 6
 Gemiddeld aantal dagen neerslag 3 2 2 1 0 0 0 0 0 1 3 2
 Gemiddelde temperatuur zeewater 17 17 18 18 19 20 21 22 23 22 20 18

 

 

 

 

 

 

Faciliteiten:
– Poolbar met snacks.
– Receptie waar een PC gratis beschikbaar is.
– Gratis WIFI.
– Kleine winkel met hoogstnodige dingen, honesty shop, u schrijft op wat u gebruikt.
– Gratis kluisjes.
– Strijkijzer en -plank
– Soms vermaak ’s avonds met eten, maandag paella en vrijdag BBQ (tegen betaling).

Ontspanning:
– Verwarmd zoetwaterzwembad met gratis ligbedden en parasols.
– Sauna.
– Jacuzzi.

Vluchtinformatie:
Het is ongeveer 4,5 uur vliegen naar Fuerteventura. Wij kunnen vluchten voor u boeken. Wij bemiddelen voor onder andere Transavia en TuiFly. Doordat wij niet aan een maatschappij gebonden zijn, kunnen wij kijken wat voor u de beste mogelijkheid is.

Autohuur:
Wij adviseren u een auto te huren, als u iets van het eiland wilt zien. Wij bemiddelen voor Sunny Cars.

Transfer:
U kunt van de luchthaven naar Infiniti er retour gebracht worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Het resort biedt een breed scala aan accommodaties, variërend van appartementen met een slaapkamer tot luxe villa’s met eigen spa. Alle accommodaties hebben Engelse meubels en de keukens zijn ook ingericht naar moderne, Britse normen. Er is een ontbijtbar, magnetron, 4-pitskookplaat, oven, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, grote koelkast/vriezer en potten, pannen, borden, glazen etc.

9 appartementen;  Dit zijn appartementen met een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden. Het is geschikt voor 1-2 personen.

Villa’s;

Topaz; Deze villa heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers met eigen tuin, terras en een dakterras met spa. Deze accommodatie is geschikt tot 4 personen.

Amber; Deze villa heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers met eigen tuin, terras en een dakterras met spa. Deze accommodatie is geschikt tot 4 personen.

Sapphire; Deze villa heeft 2-3 slaapkamers en 2 badkamers met eigen voortuin, terras met zicht op het zwembad en een luxe inrichting. Deze accommodatie is geschikt tot 4 personen.

Crystal; Deze villa heeft 2-3 slaapkamers en 2 badkamers op een groot stuk grond met meerdere terrassen. Deze villa is geschikt voor 4 personen.

   Prijs per woning per week:
   Op basis van logies.

   Prijzen 2022-2023

    25/11/21-23/08/2224/08/22-24/11/2225/11/22-23/08/23
   Appartementen657721657
   Appartement Jade (nr. 6)721790721
   Casa Amber790859790
   Villa Topaz9431012943
   Villa Chrystal101210811012
   Villa Sapphire108111451081

   Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. € 25 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Internatuur.NB: Internatuur rekent € 20 per ticket voor Corsica Ferries en E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle chartervluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

   LET OP: Bij lijndienstreizen (vliegtuig, boot (Jackpot-tarief), bus, etc.) kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Bij chartervluchten zijn de annuleringskosten 100% bij vertrek binnen 4 weken. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

   Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

    

   Appartementen
   1/2-personen
   Villa Topaz
   2/6-personen
   Villa Sapphire
   2/6-personen
   Villa Crystal
   2/6-personen