Club Fantastico

Club Fantastico is gelegen op een schiereiland op het Franse gedeelte van St.Maarten. Dit kleine boutique hotel voor naturisten kijkt uit over Baia Orientale, waar het naaktstrand ligt bij Club Oriënt.  Het witte zand, kristal helder water, en koraalrif maken het strand erg aantrekkelijk. 

Uw reisspecialist
Kies een reisspecialist Contact Boek direct of vraag offerte aan

Club Fantastico is gelegen op een schiereiland op het Franse gedeelte van St.Maarten. Dit kleine boutique hotel voor naturisten kijkt uit over Baia Orientale, waar het naaktstrand ligt bij Club Oriënt.  Het witte zand, kristal helder water, en koraalrif maken het strand erg aantrekkelijk.

Dit kleine boutique hotel voor naturisten kijkt uit over Baia Orientale, waar het naaktstrand ligt bij Club Oriënt.  Het witte zand, kristal helder water, en koraalrif maken het strand erg aantrekkelijk. Drie onbewoonde eilandjes in de baai, maken deze baai tot een ideale tropische bestemming en tot een uiterst ontspannen naturistisch vakantieparadijs.

Het strand is openbaar en circa 10 minuten lopen vanuit Club Fantastico. De terugweg gaat echter bergopwaarts, dus dan doet u er wel 3 keer zo lang over. Op het strand worden ligbedden en parasols verhuurd en er is een strandbar voor versnaperingen.

St. Maarten is het grootste eiland van de Bovenwindse Eilanden maar bestaat uit 2 gedeeltes; het Nederlandse deel ong. 34 km2 groot en het Franse deel van ong. 65 km2 groot. De grens tussen het Franse en het Nederlandse deel is aangegeven met welkomstborden.
Op dit eiland leven 2 volkeren met zeer verschillende eigenschappen, wetten en gewoonten naast elkaar.

Tijdsverschil:
Het is op Sint Maarten 5 uur vroeger dan in Nederland; wanneer wij zomertijd hebben is dit 6 uur.

Taal:
De voertaal op het eiland is Engels. Op het Franse deel wordt nog wel Frans gesproken maar dan wel met een Caribisch accent. Nederlands word bijna niet meer gesproken.

Munteenheid:
De Antilliaanse gulden is de officiële munteenheid van het eiland, ook kan er betaald worden met de Amerikaanse dollar, creditcard zoals visa of mastercard. Op het franse deel wordt ook de Euro als betaalmiddel geaccepteerd.Geld opnemen; met een bankpas of creditcard kan bij de meeste banken.

Klimaat:
Op de bovenwindse eilanden is het eigenlijk altijd lekker weer. De zon schijnt altijd, de gemiddelde temperatuur is 27 ºC, en er waait een constante passaatwind. De gemiddelde neerslag is 1000 millimeter per jaar. Een regenbui duurt kort, maar is meestal heftig. Aan de zijde van de Atlantische Oceaan zijn de golven ruwer en de wind harder dan aan de Caribische kant. In juli en augustus kan het drukkend warm zijn. Het water is gemiddeld zo’n 26 ºC. Het orkaanseizoen is van 1 juni tot 1 november.

 Klimaattabel Sint Maarten                        
  jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
 Gemiddelde temperatuur 28 28 28 29 30 30 30 30 30 30 29 28
 Gemiddeld aantal uren zon per dag 9 9 9 9 9 9 10 10 9 9 8 8
 Gemiddeld aantal dagen neerslag 6 3 1 1 2 3 3 4 3 5 7 7
 Gemiddelde temperatuur zeewater 27 26 26 26 27 27 27 27 28 28 27 27
                         

 

 

 

Faciliteiten van Club Fantastico:
– Open bar*
– Zwembad
– Mogelijkheid om bloot te dineren, waarbij het eten klaar gemaakt wordt door een chefkok.
– Voetenbad
– Gratis WIFI
– U kunt een koelbox met ijs lenen als u naar het strand gaat.
– Ter plaatse kunt u massages reserveren.
– Grote lounge met televisie

* een open bar houdt in dat u ter plaatse mag drinken wat u wilt. U mag de drank niet mee naar het strand nemen, daarvoor dient u zelf drank te kopen in de supermarkt.

Tegen betaling (in de nabije omgeving):
– Zeevissen, waterskiën, zeilen, surfen en kajakken
– Golf en een manege
– Dagcruises voor naturisten per catamaran naar een onbewoond eiland
– Tennis

Vliegtuig:
Naar Sint Maarten wordt op zondag en vrijdag rechtstreeks gevlogen door de KLM vanuit Amsterdam. De KLM heeft de mogelijkheid om economy classe of business classe te vliegen. Ook kunt u rechtstreeks vliegen naar Curaçao met KLM, Arkefly of Martinair en dan met de maatschappij van het Caribische gebied naar Sint Maarten vliegen. De rechtstreekse vlucht duurt circa 8 uur en 40 minuten.

Transfer:
Wij kunnen voor u de transfer regelen, deze betaalt u ter plaatse. De prijs is circa € 35 of US$ 45 per taxi per enkele reis.

Huurauto:
Mocht u liever op eigen houtje het land willen verkennen, dan kunt u via ons een huurauto boeken. Wij bemiddelen voor Sunny Cars die naast goede auto’s ook nog de beste verzekering heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Club Fantastico is een klein boutique hotel met slechts 6 kamers. Ze zijn onderverdeeld in twee categoriën, te weten de Choice Rooms en de Premium Rooms.

Alle kamers van Club Fantastico hebben een eigen terrasje, groot kingsize bed, airco en een badkamer met douche en toilet.

Rockefeller Garden View / 1-2 personen
Woon/slaapkamer met uitzicht op de tuin waar een klein zitje is.

Hemingway Secluded Garden View/ 1-2 personen
Woon/slaapkamer met uitzicht op de tuin en deze ligt iets meer privé.

Paris, Ocean view /  1-2 personen
Woon/slaapkamer met uitzicht op de oceaan.

Picasso Ocean view/ 1-2 personen
Woon/slaapkamer met uitzicht op de oceaan.

Sinatra, 2nd best ocean view
Woon/slaapkamer met uitzicht op zee, deze kamer heeft het op één na mooiste uitzicht op zee.

JFK, Owners Mountain View
Woon/slaapkamer met uitzicht op de bergen. Deze woning is van de eigenaar zelf en iets groter dan de rest. Het heeft een mooi uitzicht op de bergen en als enige een eigen TV op de kamer.

   Optionele toeslagen ter plaatse te voldoen:
   Transfer $ 35 / $ 45 per taxi per enkele reis, dit kunnen we voor u regelen maar u dient ter plaatse te betalen.

   Prijs per week:
   Op basis van logies en ontbijt per accommodatie exclusief de vlucht en transfer.

   Inclusief:
   Linnengoed, handdoeken, schoonmaakkosten, strandstoelen en badlakens.

   Let op!
   De prijzen kunnen wijzigen i.v.m. de wisselkoers.

   PRIJZEN 2021

   TypePeriode   
   16/12-15/0416/04-01/0702/07-30/0901/10-15/12
   Rockefeller - Garden View3430282122492821
   Sinatra - Premier Ocean3735301124393011
   Picasso - Ocean View3735301124393011
   Paris - Ocean Patio3735301124393011
   Hemingway - Secluded Garden3430282122492821
   JFK - Owners Suite Mtn View3735373524393011

   Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. € 25 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Naturist2Go.NB: Naturist2Go rekent € 20 per ticket voor Corsica Ferries en E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle chartervluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

   LET OP: Bij lijndienstreizen (vliegtuig, boot (Jackpot-tarief), bus, etc.) kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Bij chartervluchten zijn de annuleringskosten 100% bij vertrek binnen 4 weken. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

   Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

   Garden view room
    1-2 personen
   Poolside room
   1-2 personen