• Casa Cinco Hermanos
 • Casa de Cinco Hermanos het zwembad
 • Casa de Cinco Hermanos Jeu de Boules
 • Casa de Cinco Hermanos Zwembad
 • Casa de Cinco Hermanos
 • Casita Carche keuken
 • Casita Carche slaapkamer
 • Casita Carche woonkamer
 • Casita El Carche
 • Casita La Pila keuken
 • Casita La Pila Slaapkamer
 • Casita La Pila woonkamer
 • Casita La Pila
 • Kamer Esperanza
 • Kamer La Paloma
 • Uitzicht van de kamer La Paloma

Casa de Cinco Hermanos

 • Destination:
 • Duration: 1 dag
 • Price: €63

Dit huis was in handen van vijf broers en zussen, dus ze hebben het “Casa de Cinco Hermanos” genoemd.

Uw reisspecialist
Kies een reisspecialist Contact Boek direct of vraag offerte aan

In december 2006 hebben de Nederlanders Wil en Berto een huis gevonden op een heuvel in de Spaanse Campo. Dit huis was in handen van vijf broers en zussen, dus ze hebben het “Casa de Cinco Hermanos” genoemd. Enorm veel werk hebben ze verzet om er een naturistisch verblijf van te maken met 2 casita’s. Het gebied is een oase van rust en ideaal voor een (actieve) naturistische vakantie.

Specialiteiten:
In Spanje aan de kust is het met name in de zomer gebruikelijk in tapasbars te eten. Natuurlijk is er ook een groot aanbod van visrestaurants langs de kust. Aanraders zijn: vissoep met schaaldieren en mayonaise, gazpacho ( koude tomatensoep met knoflook).Uiteraard staan vis en schaal/schelpdieren hier vaak op het menu. Lekkere vissoorten, ook op de grill, zijn o.a. dorada en sardines.

Taal:
Spaans is de officiële taal. Dankzij het toerisme kan men veelal goed terecht met Engels of Duits.

Munteenheid:
Spanje is lid van de Europese Unie. Hierdoor is het officiële betaalmiddel de Euro. Met bijna ieder pinpasje kunt u geld opnemen en de meeste creditcards worden ook geaccepteerd. De dichtstbijzijnde pinautomaat vindt u bij de ingang van Vera Natura, dit ligt naast Natsun.

Klimaat:
De Costa Calida staat bekend om zijn droge, milde winters en is hierdoor zeer geliefd bij overwinteraars. Zomers kan het hier vrij warm worden ca 40° C, maar er staat bijna altijd een koel zeebriesje. Casa de Cinco Hermanos ligt circa 80 kilometer in het binnenland van de Costa Calida.

Klimaattabel Costa Calida

jan

febr

mrt

april

mei

juni

juli

aug

sept

okt

nov

dec

Gem. temperatuur

18

18

19

22

24

28

31

31

28

24

21

18

Gem. aantal uren zon per dag

6

7

7

8

10

11

12

11

8

7

6

6

Gem. aantal dagen neerslag

6

6

7

6

6

2

1

1

5

5

7

7

Gem. temperatuur zeewater 14 14 14 15 17 20 22 25 24 21 18 15

 

 

 

 

Faciliteiten & Ontspanning:

– Zwembad van 13 x 6 meter
– 1,7 hectare eigen grond
– Jeu de Boules baan
– Buitenkeuken bij zwembad met koelkast met wijn, bier, frisdrank en ijsjes tegen vergoeding
(eventueel kunt u hier ook een eigen voorraad in koel houden)
– Wandelen in de aangrenzende natuurgebieden
– Mountainbiken in de aangrenzende natuurgebieden
– Buitenritten te paard in de aangrenzende natuurgebieden

Het zwembad ligt een beetje hoger op de heuvel en vanaf het grote terras rond het zwembad kunt u genieten van het uitzicht op de omringende natuur.

De Flamenco is een Spaanse dans. In Abanilla is een authentieke grot waar voorstellingen worden gegeven van de traditionele Flamenco. Wij reserveren graag een avond voor je waarbij je onder het genot van tapas en sangria, van deze dans kan genieten.

Een bezoek aan de vele interessante steden, dorpen en andere bezienswaardigheden is zeer goed mogelijk. De meesten liggen op steenworp afstand. Daarnaast is een bezoek aan één van de lokale Bodega’s aan te raden. Je kunt er een rondleiding krijgen en onder het genot van tapas de eigen wijnen proeven.

In het voorjaar zijn de wilde bloemen een plaatje. Vogelliefhebbers zullen vele soorten aantreffen, waaronder de Adelaar, Hop, Oehoe en vele andere soorten. Kom en geniet van het naturisme in de rust en ruimte!

Diverse naturistenstranden aan de Middellandse zee zijn met de auto binnen drie kwartier te bereiken.

Per auto:
Als u via Barcelona rijdt ligt Casa de Cinco Hermanos circa 2005 km van Utrecht.

Om in Casa de Cinco Hermanos te komen moet u door Frankrijk rijden. De wegen in Frankrijk zijn van goede kwaliteit. Op de snelwegen wordt geregeld aangegeven waar de dichtstbijzijnde benzine stations/restaurant, picknick gebieden zijn. Houdt u er rekening mee dat je op de Franse snelwegen tol moet betalen. Bij de tolpoorten kunt u met creditcard of contant betalen.

Verder dient u in bezit zijn van Internationale Verzekeringsbewijzen oftewel de groene kaart als u met eigen auto gaat. In Frankrijk is het verplicht om een alcoholtester te hebben in de auto.

Een Nederlands rijbewijs volstaat, een internationaal rijbewijs is dus niet noodzakelijk.

Met het vliegtuig:
Het is ongeveer 2 uur en 40 minuten vliegen naar Alicante. Wij kunnen vluchten voor u boeken. Wij bemiddelen voor Transavia.

Wij adviseren u een auto te huren, als u iets van de omgeving wilt zien. Wij bemiddelen voor Sunny Cars & Flexible Auto’s.

Informatie over de vluchtdagen en de autohuur kunt u bij ons opvragen.

Aankomst- /vertrekdag: U kunt iedere dag aankomen en vertrekken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Casa de Cinco Hermanos, een prachtig huis, omringd door de natuur. Hier kunt u vrijwel het gehele jaar door Naturistisch recreëren. U kunt er verblijven op basis van Bed & Breakfast (de kamers hebben elk een eigen badkamer) of een huisje huren met eigen keuken en badkamer. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en worden voor u gewassen.

Casa de Cinco Hermanos bevindt zich tussen het stadje Jumilla en het dorp Pinoso tussen de Sierra del Carche en de Sierra de la Pila. Het terrein is omringd door olijf- en amandelbomen.

Alhoewel het zich midden in de natuur bevindt is het slechts 1 kilometer van de doorgaande weg, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit Alicante, Murcia en Valencia.

De casita’s (huisjes) staan op een terras op de heuvel en hebben beiden een schitterend uitzicht. 

Casita de la Pila
Deze kijkt uit over de vallei in de richting van de Sierra de la Pila.

Casita El Carche
Deze kijkt uit op de bergen van de Sierra del Carche.

Beide huisjes hebben een eigen keuken, douche, toilet en natuurlijk zitgelegenheid binnen en buiten. Beide huisjes zijn veel groter gemaakt. Casita El Carche heeft binnen een oppervlakte van 39 m², casita La Pila heeft een oppervlakte binnen van ruim 41 m².

   Prijsinformatie:

   Speciale aanbiedingen:
   Naturist2Go klanten met INF-kaart krijgen het eerste diner gratis aangeboden.

   Optionele toeslagen ter plaatse te voldoen:
   Ontbijt en diner.

   Aankomst- en vertrekdagen:
   Aankomst en vertrek is iedere dag.

   Prijs per week:
   o.b.v. logies

   Prijzen 2023

   Casita’s:

   CasitaPersonenPeriode   
   01/05-30/06
   01/07-31/08
   01/09-30/0901/10-31/10
   El Carche1-2 personen525543508438
   De la Pila1-2 personen560578543473

   Aankomst- en vertrekdagen:
   Aankomst en vertrek is iedere dag.

   Prijs per week:
   o.b.v. logies en ontbijt in een kamer

   Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. €30 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Naturist2Go.

   NB: Naturist2Go rekent €30 per ticket voor Corsica Ferries en E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle chartervluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

   LET OP: Bij lijndienstreizen (vliegtuig, boot (Jackpot-tarief), bus, etc.) kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Bij chartervluchten zijn de annuleringskosten 100% bij vertrek binnen 4 weken. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

   Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

   Casita de la Pila
   Kijkt uit over vallei la Pila. Oppervlakte circa 41 m².
   Casita El Carche
   Kijkt uit over Sierre del Carche. Oppervlakte circa 39 m².