Naturist2Go is een handelsnaam van Internatuur dat al 30 jaar naturistenvakanties organiseert.

Christy-Anne

“Zo geboren, zo gebleven”, zeg ik altijd als mensen mij vragen of ik zelf ook naturist ben. Ik ben al sinds 1996 actief betrokken bij Internatuur en ga al mee op reis sinds 1987, toen mijn moeder Internatuur oprichtte. Alle locaties die wij aanbieden hebben iets unieks en ik ga overal graag naar toe. Ik heb meerdere favorieten, maar het product dat mij het meest verrast heeft in positieve zin, zijn onze cruises! Wat een heerlijk gevoel van vrijheid heb je als je op het water zit.

Ook de rondreizen in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika zijn mijn specialiteit. Aan de andere kant kan ik ook erg genieten van een vakantie op de camping. Wij bieden zoveel aan, dat wij voor elk wat wils hebben.

Wilt u een persoonlijk gesprek, u kunt altijd op afspraak langskomen, dan maken wij graag de tijd voor u vrij.

Christy-Anne
Kim, Stagiaire

Na mijn stage bij Internatuur ben ik in dit bedrijf blijven werken op de zaterdagen en in de vakanties. Ik ben nu verder aan het studeren aan het HBO Toerisme en ik blijf bij Internatuur werken om mezelf verder te ontwikkelen en zoveel mogelijk werkervaring op te doen. Wat ik het leukst vind aan het werk bij Internatuur is dat ik de reis van het begin tot het eind moet regelen voor de klanten. Dit is een erg leuke uitdaging voor mij.

Ik help u graag met het samenstellen van uw vakantie! De bestemming die er voor mij het meeste uitspringt is Hotel Vritomartis, deze bestemming wordt vaak aangevraagd en de foto’s en informatie die ik verwerkt heb, vind ik helemaal leuk.

Kim
Neem contact op met onze reisspecialisten