Nieuw op Fuerteventura is BHH Naturist Villa! Deze villa heeft een Engelse eigenaar en bestaat uit 3 losse appartementen dichtbij het plaatsje Costa Calma. De appartementen zijn los van elkaar te boeken, maar u kunt ook met een groep van bijvoorbeeld 10 personen op vakantie gaan.

Moulin de Chez Joyeux is gelegen in een Natura 2000-gebied en is de ideale plek om de drukte te ontvluchten en te genieten van heerlijk eten. De eigenaren Tessa en Bouwe heten u graag welkom in deze kleinschalige B&B. Moulin de Chez Joyeux heeft 4 ruime accommodaties waar u in kunt verblijven. Deze B&B is […]

Dit is een naturisten camping dat gerund wordt door het Nederlandse echtpaar Jeff & Laura. Het is een naturistencamping in de natuur waar u heerlijk tot rust kunt komen. Ook in de winter zijn hier overwinteraars te vinden vanwege het milde klimaat. Het dichtsbijzijnde naaktstrand is minder dan 1 uur rijden.

  • Destination:
  • Duration: 1 dag
  • Price: €160

Seanat is het enige vakantieverblijf voor naturisten in België. Hier krijg je het gevoel dat je thuis bent. De luxe vakantieverblijven en uitgebreide wellness stralen rust uit; genieten is hier de missie. Het besloten resort is bewust klein, knus en heeft veel privacy.

Domaine La Quiquier is een uniek luxe privé landgoed in het hart van de Gard ten noorden van Uzes aan de rivier de Cèze.

In de Vendée ligt Le Colombier. Dit is de naturistencamping waar in de zomer ook de NFN-Jongeren 2 weken naar toe gaan. Het is een mooie camping die gerund wordt door Nederlanders. Ze hebben diverse accommodaties.

  • Destination:
  • Duration: 1 dag

Pomario di Monte Piglio is een verbouwde boerderij. Er zijn 3 kamers te huur met ontbijt. Er zijn buiten diverse zitjes waar u gebruik van kan maken.

In de provincie Alentejo, op twee uur rijden van de luchthaven Lissabon en van Faro, ligt Samonatura. Samonatura bestaat uit 5 huisjes met een zwembad, sauna en jacuzzi op een berg met mooi uitzicht over de oceaan.

Jardim do Eden is een gezellig B&B met 3 kamers voor 2 personen. Rust en stilte zijn hier de key-woorden.

Quinta do Maral is een gezellige camping in de provincie Alentejo, Portugal. Ze hebben campingplaatsen, maar verhuren ook 2 appartementen, een studio en een Campingpod.

  • Destination:
  • Duration: 1 dag

Het kleinschalige Lavinia Naturist Resort ligt vlakbij Alicante in Spanje op circa een kwartier rijden vanaf de luchthaven.

  • Destination:
  • Duration: 1 dag

Finca Robusto is een kleinschalige Luxe Finca inde buurt van Jávea aan de Costa Blanca. Ideaal voor een relaxte naturistische vakantie, de Nederlandse eigenaren zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.